Buradan arayabilirsiniz

Buradan arayabilirsin

18 Nisan 2012 Çarşamba

KAĞITTAN SÜS

Gece gece dolanırken bir sayfada gördüğüm çalışma çok hoşuma gitti ve ben bunu hemen yapmalıyım diyerek elimdeki kağıtlardan yaptım ve hemen yayınlamak istedim:) daha iyisini yaptığımda da paylaşırım.)











Ben, hem kağıtta hem de kağıdın kenarlarına yaptığım şekille biraz yorum kattım projenin orjinali burada

6 yorum:

  1. ooohooo tam benlik süper bişey...birasdan denerim ben bunu :D ... bayılırım kağıt karton işlerine...paylaşım için teşekkürler...

    YanıtlaSil
  2. Ben de gece gece aşka geldim, hemen yaptım onun için biraz uyduruk oldu :)aslında parlak kaplama kağıtlarıyla yapıldığında ii bir süsleme olur herhalde.Size de kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  3. tsk.bende işyerinde a4 ile yaptım şimdi. onunla bile çok güzel oldu. oğlumun doğum günü için yapacağım bunlardan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim Asuman hanımcım,işe yararsa yada yaradıysa ne mutlu bana :D

      Sil
    2. Ben bisi anlmdm bnlr nasil birlesiyo yazili ? Olsa

      Sil
    3. Ali bey merhaba,
      Aslında bütün yaptıklarımı uzuuun uzuun anlatmışımdır ama nedense bunu atlamışım :D haklısınız.Bu çalışmayı yapalı bir hayli uzun zaman oldu o yüzden hatırladığım kadarıyla anlatayım size.
      Kare bir kağıdı önce üçgen oluşacak şekilde katladım. Daha sonra bir kez daha katlayarak iki yerinden kısa kesikler yapmışım( ki onlar görünüyor) daha sonra kağıdı kare olarak açıp en içteki şeklin iki köşesini birleştirip yapıştırdım.Diğer katlarıda bir önceki katın arka tarından olacak şekilde birleştirip yapıştırdım ve bunu dört parçayada uyguladım.En son onları birleştirerek süsümüzü tamamladım.
      Umarım açıklayıcı olmuştur :D İlginize teşkkürler

      Sil

Translate

HAYDİ BURADAN DA BAKIN

HAYDİ BURADAN DA BAKIN
10marifet

Copyright: Her hakkı saklıdır

Copyright: Her hakkı saklıdır
Creative Commons Lisansı DELİ İŞİ BUNLAAAR :) by Ayşe Selcen Kan Atılgan is licensed under a Creative Commons Attribution-Gayriticari-NoDerivs 3.0 Unported License. Linkteki çalışma baz alınarak yapılmıştır http://deliisibunlar.blogspot.com. Bu lisansın kapsamı dışındaki izinler http://deliisibunlar.blogspot.com adresinde mevcut olabilir.