Buradan arayabilirsiniz

Buradan arayabilirsin

18 Ekim 2012 Perşembe

SONBAHARA GÜLÜMSE 2. OLDU :)

Merhabalaaar,

Bugün benim için çooook güzel geçti.Neden mi? Çünkü haftalar önce başlayan ve geçen cuma günü sona eren, 10marifet ve hobiniyaratın ortaklaşa düzenlediği ve ürünlerinin koruncuk vakfı yararına satılacağı yarışma sonuçlandı.
Aslında ben yarışmaya SONBAHAR HASADI ismini verdiğimiz geri dönüşüm ürünle katılıyordum.10marifet arkadaşlarımdan sevgili zulaltan yani Filizciğim ve sserpil yani Serpilciğim, sen de ikinci bir ürün yolla şansın artar dediler.Ben söz dinleriiim :) hemen evde bulunan ve süslenmeyi bekleyen aynayı süslemek için kızkardeşimle kolları sıvadık.Paçamızdan asılan 3 çocuk olduğu için :)) aynayı anca 3 günde bitirebildik.Amaç çok kutsaldı aslında onun için uğraşmaya değerdi ve biz de uğraştık.Sevgili Serpil'im de ben arabayla gidiyorum dediğinde daha da mutlu oldum çünkü aynam kırılmadan yerine ulaşabilecekti.Heeepsi bitti, gitti sergi yapıldı.Sonbahar hasadımın satıldığını duyduğumda yine çok şaşırmıştı ve çok mutlu olmuştum.
Ama bugün SONBAHARA GÜLÜMSE ismini verdiğimiz aynamın dereceye girdiğini duyunca
çok ama çok mutlu oldum.O kadar ki bir süre gözyaşlarıma hakim olamadım :))
Yarışmaya katılan onca emekli ve güzel ürünün içinden 2. olması çok keyifliydi.
TEŞEKKÜRLER 10MARİFET VE HABİNİYARAT

12 yorum:

  1. Haklı gururunu doya doya yaşa Selcencim :) Tekrar tebrik ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Şenaycııım, makineden alıp yaptıklarımı paylaşınca daha mutlu olcam.Artık evleri bol bol süsleriz ehehehhehe

      Sil
  2. ALLAH daha büyük mutluluklar da nasip etsin :)o güzel gözlerin sadece mutluluk gözyaşı döksün :)senin bu sevincin beni de mutlu etti, ben de payımı aldım :)

    YanıtlaSil
  3. Aaaayh! teşekkür ederim canım beniiim, bak ne güzel ii ki paylaşmışım seni de mutluluktan nasiplendirdim ehehehhe

    YanıtlaSil
  4. Günaydın,önce tebrik ederim:) ayna çok güzeldi ve emek verilmişti. Fikir çok güzel .Emeklerinize sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Günaydın nuray hanımcım,
      Çok teşekkür ederim, güzel sözleriniz için.Ben de sizi bir kez daha tebrik ederiim.
      Ben de sizinle şu Ankara da buluşma işini görüşmek istiyordum :)) 10marifette yazdım keçe bölümüne ama oralardan takip zor oluyor :)
      Bir gün bir araya gelip tanışmayı çok isterim.
      Bir de hobiniyarat'tan irtibata geçtiler mi?Ben de makineden almak istiyorum ama tereddütlerim var.
      Kafanızı şişirdim ama yakaladım yaa :))) kusura bakmayın .)
      Sevgiler

      Sil
    2. Merhaba,görüşmek isteyen arkadaşlar kendilerini atlattığımı düşünmüş olabilir umarım bu yorumu okurlar:)) Şimdi iki ayrı şehirde evim var. Ankara ve Zonguldak ,geçen bahar dönmüş Ankaradaki evi yerleştirmiştim.Fakat tekrar Zonguldağa dönmüştük.Bir orda bir burdayım .Kışıda burda geçireceğiz sanırım. Bu hafta bayram tatili, Ankaraya gelmeyi planladık.İnşallah bakalım.Kayınvalidemide özledik:) vaktim olursa haber veririm,olmazsa bir sonraki gelişimde mutlaka görüşürüz .Bende sizlerle tanışmayı çok istiyorum.Bu arada henüz hobiniyarattan mail yada telefon gelmedi. Ama adres,telefon ve mail bilgilerimiz mevcut zaten. Yakında gelir:)Hediyem gelsin seni bu konuda bilgilendiririm. Rica ederim her zaman aklına takılan olursa mail gönderebilirsin,sevgiler:)

      Sil
    3. Ne güzeeel, bizim de hem Düzce Konuralp'te hem de burada yani Ankara'da evimiz :)) bizim evin ordan gidiiip geliyosunuz demek ki :) Ben de bayramda Düzce ve İstanbul yapıcam.Buralarda yokum yani ama inşallah bir gün denk gelir ve karşılaşırız umarım.
      Ben bu makineyi ve kullanışlı olup olmadığını merak ediyorum

      Sil
    4. İnşallah,birgün görüşürüz,bu arada Mustaffanın hediyesini çok beğendim:) emeğine sağlık. Makina gelince deneyimlerimi bloğumda paylaşırım. Satınalan arkadaşlar memnun,bence güzel şeyler yapılır:)

      Sil
    5. Satın alan biriyle tanışmadım ben hiç,mesela böyle harf kalıbına baktım çok pahalı :))
      beğenmenize çok sevindim :))

      Sil
  5. kuzummmm cok gec oldu ama tebrıklerr tatlımm...coookkkk sevındım kesınlıkle hakkındır bu ödül....hayatın boyunca yaptıgın her ıste cok cok basarılı olmanı dılerım.....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim yaaa, ben de biraz önce Filiz'e sordum seni.Bizim çocuklar uyuyalı çok oldu yaa bana gece geç saat oldu gibi geldi aramadım seni.Saat daha 10muş :))
      Çok teşekkür ederiim, hakkınız çok .)

      Sil

Translate

HAYDİ BURADAN DA BAKIN

HAYDİ BURADAN DA BAKIN
10marifet

Copyright: Her hakkı saklıdır

Copyright: Her hakkı saklıdır
Creative Commons Lisansı DELİ İŞİ BUNLAAAR :) by Ayşe Selcen Kan Atılgan is licensed under a Creative Commons Attribution-Gayriticari-NoDerivs 3.0 Unported License. Linkteki çalışma baz alınarak yapılmıştır http://deliisibunlar.blogspot.com. Bu lisansın kapsamı dışındaki izinler http://deliisibunlar.blogspot.com adresinde mevcut olabilir.