Buradan arayabilirsiniz

Buradan arayabilirsin

23 Eylül 2012 Pazar

ŞİMDİ OKULLU OLDUK,SINIFLARI DOLDURDUK :))


Merhabaaaa,
   Geçen hafta bugün oldukça heyecanlı ve koşturmacalı bir gün geçiriyorduk :)) neden mi? Küçük bebeklerim artık büyüyor ve okullu oluyorlardı :).Yaşayanlar bilirler, bir sürü şey hazırlanır özenle.Özellikle çocuklar gitmek istiyecekler mi?Öğretmenini, arkadaşlarını sevecekler mi? kaygılarıyla dolu günler geçirdik.Çok şükür ikisi de umduğumdan kolay ve iyi alıştılar.Her zaman olayın diğer tarafındaydım ben.
Acaba  nasıl çocuklar gelecek?Alışmakta zorluk çekerler mi?Beni severler mi?vs. vs. ile başlardım okula.Bu başka bir heyecanmış, aslında kaygılarla dolu bir süreçmiş.Herşey bitti bir haftadır sadece Mehmet Eren'in nevresimlerimi okulda bırakmak istemiyorum mızmızlıkları oldu o kadar :)) Güzel prensesim Senam ise çok iyi kaynaştı, öğretmenini, arkadaşlarını çok sevdi.Hatta onun deyimiyle kendine bir ikiz bile buldu :))))) ikiz kanka yada anlaşabildiği en iyi arkadaş oluyoooor :)))) Bizim için okul macerası keyifli başladı umarım siz 3-6 yaş grubu anneler içinde aynı durum geçerlidir.Sıkıntı yaşan yada biz de çok keyifle başladık diyen sevgili arkadaşlar mesajlşarınızı bekliyorum .) Bu maceranın başlangıcından bir kaç kare paylaşmak isterim.






Hoşgeldin partimiiiiiz


Senam ve Merve öğretmenimiz

Mehmet Erenim ve Şenay öğretmenimiz
                                     

2 yorum:

  1. ayyyy kuzucuklarımmm coookkk tatlılar canım yaa...ALLAH ım esırgesınn...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler serpil teyzeleri,Allah cümlemizin çocuklarını esirgesin

      Sil

Translate

HAYDİ BURADAN DA BAKIN

HAYDİ BURADAN DA BAKIN
10marifet

Copyright: Her hakkı saklıdır

Copyright: Her hakkı saklıdır
Creative Commons Lisansı DELİ İŞİ BUNLAAAR :) by Ayşe Selcen Kan Atılgan is licensed under a Creative Commons Attribution-Gayriticari-NoDerivs 3.0 Unported License. Linkteki çalışma baz alınarak yapılmıştır http://deliisibunlar.blogspot.com. Bu lisansın kapsamı dışındaki izinler http://deliisibunlar.blogspot.com adresinde mevcut olabilir.