Buradan arayabilirsiniz

Buradan arayabilirsin

6 Kasım 2012 Salı

AYAKKABI YENİLEME

Merhabalaaaar,
Ayakları taraklı olanlar bilirler, her istedikleri ayakkabıyı giyemezler.İstedikleri ayakkabılar değil sadece günlük giyimde kullanacakları ayakkabılar için bile çok sıkıntı yaşarlar.İşte benim sevgili anneciğimde  bu gruptan :) Zarif ayakkabıları çok sevmesine rağmen her zaman ayağına ne uyuyorsa onu lamak zorunda kalır :/
Yıllar önce bir düğünde giymek için aldığı ve çok rahat ettiğini söylediği süet bir çift ayakkabısı vardı.Onlardan sonra aldığı bir kaç ayakkabıyı, birer sefer giydikten sonra yine bu ayakkabıları kullanıyor :))
Eeee! malum süet zamanla yıpranıyor.Düğün için ayakkabı alacağını ama bunlarla çok rahat ettiğini söylediğinde, ben de "amaaan boşver yeni ayakkabıyı, ben sana yenilerim" dedim:))
Kolları sıvadım yine işte yapım aşamaları

Anneciğim, daha önce süslemek için bir parça aplik yapıp dikmişti.

 Bunlar denemeler .)) likralı dantel kullandım.
Kumaş yapıştırıcısı ile kenarlarından yapıştırdım.Annem ayakkabının bozulmasını istemediği için kenarlarını kaldırıp araya sıkıştırmadım.Hem de daha sonra belki çıkartmak ister diye sadece kenarlara yapıştırıcı sıkarak danteli tutturdum, makas yardımıylada aralara soktum.
Üzerine, annemin daha önce pullarla süslediği parçayı yapıştırdım ama ayakkabıya tutturmadan.Dediğim gibi daha sonra sökmek isterse...

Anneciğim, kalan parçayıda kullanmak istiyordu.Ben de topuğuna tuttum ve fenada olmadı :) işte ayabanın değişimi:))) ben çok eğlendim.Tavsiye ederim .)

4 yorum:

  1. evet dantelli olunca daha hoş durmuş :) ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. boya istemiyo, sıkıldıkça yapıştır danteli gitsin ehehhehhe

      Sil
  2. aaa bak bunu yenı gördum ben ne ara yayınladın kuzumm...copookkk nefıs olmuş bu da...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynı gün paylaştım :) evet, fena olmadı.en azından artık boya istemiyo .) teşekkür ederim canım benim.

      Sil

Translate

HAYDİ BURADAN DA BAKIN

HAYDİ BURADAN DA BAKIN
10marifet

Copyright: Her hakkı saklıdır

Copyright: Her hakkı saklıdır
Creative Commons Lisansı DELİ İŞİ BUNLAAAR :) by Ayşe Selcen Kan Atılgan is licensed under a Creative Commons Attribution-Gayriticari-NoDerivs 3.0 Unported License. Linkteki çalışma baz alınarak yapılmıştır http://deliisibunlar.blogspot.com. Bu lisansın kapsamı dışındaki izinler http://deliisibunlar.blogspot.com adresinde mevcut olabilir.