Buradan arayabilirsiniz

Buradan arayabilirsin

24 Haziran 2012 Pazar

OĞLUMA DOĞUM GÜNÜÜ

Merhabalar,
Aslında geçen ay yaptığımız oğluşumun (paşam) doğum günü hazırlıklarının bir kısmını sizlerle paylaşmıştım.Bir türlü kısmet olup kutlama resimlerini paylaşamadım.Şimdi resimlere bakarken gördüm ve paylaşmak istedim :) Gökkuşağı temalı yaptık doğum gününü, bunun için yeşil olan masa örtüme krapon kağıtlarıyla fırfır yaptım öncelikle.Daha sonra bir kaç tavan süslemesii daha sonra bunlara renkli balonlar eklendi tabii :) balonsuz bir doğum günü düşünülemez ;) Biz bu süsleme işini çok sevdik aaailecek :))))



 Güzel kızım, rengarenk tütüsü ve kanatlarını taktı bir de yüz boyasıyla tamam oldu :) oğluma ise son dakikada hazırladığım keçe kravat ve yine keçe olan pantolan askılarını takıp tamamladım kıyafetlerini.Güzeller güzeli kızımın babetlerini daha önce sizinle burada paylaşmıştım.


 Hazırlandık ve misafirlerimizi beklemeye başladık :) ben sizinle, bu arada mutfak hazırlıklarını paylaşayım.Aksesuardı, hediyeydi derken çok fazla bir şey hazırlamadık.Aslında mutfak hazırlıklarından önce gelen küçük konuklarımız için hazırladığımız hediyeleri paylaşmak isterim.Mamaları zaten kutlama resimlerinde görebileceksiniz ;) Önce, hediyeleri koymak için gökkuşağı temalı kağıt torbalar hazırladık.Konuklarımızın bir tanesi dışında hepsi kız olduğu için :) Arda dışında hepsine yine gökkuşağı temalı taçlar hazırladık.Bir kaç tane balon ve doğum günü çocuklarının veee güzel kızımın resimlerinin olduğu magnetler hediye ettik.Magnetlerin yapım aşamalarını henüz paylaşamadım :) şimdiliiik resimlerini ekliyorum .)






Nihayet misafirlerimiz veee pastamız geldi, aslında pasta beklediğimden renksizdi ama yine de bana göre herşey çok güzeldi ve tabii çocuklar çok mutluydu.
 Heeep beraber mumlar üflendiii veee odalarında yedikten sonra oyun başladı :)




Son olarakta hemen hemen her çocuğun hoşuna gideceğini düşündüğüm için yüzlerini boyadım.Biri Aslan olmak isteyince hepsi öyle istedi vee bir aslan çiftliğimiz oldu.Biz çok eğlendik umarım size de yansıtmışızdır. :)








Heee! soframız tamamen dolduğunda çekmeyi unuttuk ama bir kare paylaşmak istedim .) daha sonra poğaça, börek vs. de eklendi ama ben en çok o çiçek kurebiyeleri sevdim :) aslında yüz şeklinde kurabiyelerimde vardı ama artık abartıp eklemek istemedim ;)

12 yorum:

  1. çok eğlenceli görünüyor:))bu arada tebrikler canım çekilişi sen kazandın:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, biz çok eğlendik. Bu arada hediyeye çok sevindiim :)) katıldığım ilk çekilişten hediye kazanmak muyluluk verici eehhe

      Sil
  2. akilli isi akilli:))))))))))
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) yapım aşamasındaki hallerimizi bilseniz, blog isminin bize nasıl yakıştığını anlardınız :)))

      Sil
  3. Nice yıllar,uzun ömürler dilerim oğluşunuza. Bloguma ve 2 mini çekilişime beklerim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim,Blogunuzu ziyaret ettim bile .)

      Sil
  4. Nice mutlu yıllara olsun: )
    Bu arada ranzanın altındakı yer cok guzel olmus.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim
      Ranza maalesef benim eserim değil:) öyle aldık.Beğenmenize sevindim.

      Sil
  5. herşey çok güzel görünüyor :) nice mutlu senelere :))

    YanıtlaSil
  6. Ne güzel olmuş herşey ve en önemlisi de senin el emeğinle olmuş :) Ellerine sağlık Selcencim, çok beceriklisin çoookkkkk :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım yaa, çok teşekkür ederiiim.Evet, herşey el emeği olunca ayrı bir kıymetleniyo

      Sil

Translate

HAYDİ BURADAN DA BAKIN

HAYDİ BURADAN DA BAKIN
10marifet

Copyright: Her hakkı saklıdır

Copyright: Her hakkı saklıdır
Creative Commons Lisansı DELİ İŞİ BUNLAAAR :) by Ayşe Selcen Kan Atılgan is licensed under a Creative Commons Attribution-Gayriticari-NoDerivs 3.0 Unported License. Linkteki çalışma baz alınarak yapılmıştır http://deliisibunlar.blogspot.com. Bu lisansın kapsamı dışındaki izinler http://deliisibunlar.blogspot.com adresinde mevcut olabilir.